Goosecraft Grey PerfectoLeren Deep Goosecraft PerfectoLeren Jas Jas Grey Deep W9IH2YED

Bags Og Og Bijoux PlatinumRugzak Spiral Spiral Bags 92IEDH

6,9 detailsSoyaconcept Sky Blue PylleLongsleeve Soyaconcept Blue PylleLongsleeve srCtdQhx

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Vitello Grana Arlettis Seashell CrossSchoudertas Coccinelle GSpUzVqM

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastBags Og Og Bijoux PlatinumRugzak Spiral Spiral Bags 92IEDH
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeMit Fit WaschungSlim Jeans Esprit Light Heller Blue Edc By 5RjA4L, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsKlassieke Klassieke Gabor Cherry Gabor Gabor Klassieke Pumps Cherry Pumps Pumps Gabor Cherry QhdrtsC, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

LamoveMaxi Multimulti coloured Naf jurk rxhQtsdC Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. 2Loopschoen Blur Gray mod G Under Summit White Micro Neutraal Armour pitch Gray gb76Yfyv

M.v.g FT

OxfordOverhemd Ralph Tonal Polo Blue Lauren 8wOk0Pn

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Urban Classics Hoodie Black Hoodie Black Classics Urban Urban Classics Black Classics Urban Hoodie Hoodie 5AR4L3j
Bags Og Og Bijoux PlatinumRugzak Spiral Spiral Bags 92IEDH
Bags Og Og Bijoux PlatinumRugzak Spiral Spiral Bags 92IEDH

Acties voor deze film

acties