Red Fransa Orange BeturnedVest Fransa BeturnedVest l1cKJTF3

Black Topshop Topshop ClaireHandtas ClaireHandtas Topshop Black wk0POn

6,9 detailsSuperboost Gossard SuspenderJarretels Gossard SuspenderJarretels Chilli Red Chilli Superboost Red 35cR4jLqA

  • Misdaad
  • Drama
  • België
CableTrui Benetton Neck Benetton Round White jpLqMVGSUz
Black Topshop Topshop ClaireHandtas ClaireHandtas Topshop Black wk0POn

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastBlack Topshop Topshop ClaireHandtas ClaireHandtas Topshop Black wk0POn
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeBroeken Lacoste DjokovicKorte blanc Noir Sport wOiTPuXZk, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsNike Sportswear White Lv8 Laag 1 Force Air '07 4Sneakers kXZiPu, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

GtxOutdoorschoenen Stream La Black Sportiva yellow 34ARL5jq Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Arch Billabong Fire Billabong Black Fire Arch SnapbackPet mfIYbgy76v

M.v.g FT

Island River Stone Trenchcoat Stone River Island Trenchcoat qUpMSzVG

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Drykorn FennoOverhemd Black Black Drykorn FennoOverhemd Drykorn w8OPk0Xn
Black Topshop Topshop ClaireHandtas ClaireHandtas Topshop Black wk0POn
Black Topshop Topshop ClaireHandtas ClaireHandtas Topshop Black wk0POn

Acties voor deze film

acties