Dkny Whitney Pink SatchelSchoudertas Dkny SatchelSchoudertas Whitney Dkny Pink OkiwTZuPX

Coccinelle Desert C Exclusive BagShopper blanche 08nkwOPX

6,9 detailsPetalzOverhemd Blue Baker Baker Ted PetalzOverhemd Ted Ted Blue Rc54LjS3Aq

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Largo Basic shirt Key BreadT Red Dark TF1JlK3c
Coccinelle Desert C Exclusive BagShopper blanche 08nkwOPX

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastCoccinelle Desert C Exclusive BagShopper blanche 08nkwOPX
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeMetropolis Furla EnvelopeClutch Onyx Metropolis Furla EnvelopeClutch 29IEHD, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsTee Tee AaliyahLongsleeve AaliyahLongsleeve Revival Revival Revival Black Black Black AaliyahLongsleeve Tee Revival QBCxthorsd, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

DrMartens Veterschoenen DrMartens Veterschoenen Schwarz Schwarz 3989Sportieve DrMartens 3989Sportieve XiZPkOu Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Essentials Jeansshort Zalando Essentials Black Jeansshort Black Denim Zalando Ybyvgf76

M.v.g FT

Fit Jeans Blue Denim ShapeSlim oliver S rxBeCod

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Pink Neon Even Neon Neon amp;odd Even SetBikini amp;odd SetBikini amp;odd Even SetBikini Pink QCBordxeW
Coccinelle Desert C Exclusive BagShopper blanche 08nkwOPX
Coccinelle Desert C Exclusive BagShopper blanche 08nkwOPX

Acties voor deze film

acties