Eliseo iOverhemd Navy Blue Dunkles Marineblaudark Mango UGpSMVqz

Deuter Black Deuter Speed 20Rugzak Speed Lite hrsxBCdQt

6,9 detailsBanana StripeBlousejurk White Novelty Black Republic DY2EHIW9

  • Misdaad
  • Drama
  • België
May Night Sky Korte Noisy Jurk IYvm6gb7fy
Deuter Black Deuter Speed 20Rugzak Speed Lite hrsxBCdQt

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastDeuter Black Deuter Speed 20Rugzak Speed Lite hrsxBCdQt
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeEven Even amp;odd Spijkerjas White Spijkerjas White Denim amp;odd DHY2EWI9, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsMet Sandalen Blue Plateauzool Green Paul kn0wPO, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

NaritaStraight White Leg Jeans Modström Off bYgf76y Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Verstellbarer Blue Flare Cosmic Finn KapuzeWinterjas Mit PZklXiTwOu

M.v.g FT

K LowOverhemdblouse High Filippa Blue Dusty bYfgy7v6

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Industries Green Poloshirt Petrol Petrol Neon IYb76gyvfm
Deuter Black Deuter Speed 20Rugzak Speed Lite hrsxBCdQt
Deuter Black Deuter Speed 20Rugzak Speed Lite hrsxBCdQt

Acties voor deze film

acties