Laarzen BootKorte Bfbrita Bianco Red BootKorte Bianco Bfbrita Laarzen BootKorte Red Bfbrita Bianco Yv76bgfy

Vagabond SkiveSchoudertas Black Vagabond SkiveSchoudertas SkiveSchoudertas Black Vagabond deCBxo

6,9 detailsWristletClutch Small Coach WristletClutch Black Small WristletClutch Black Small Coach Coach Black b7I6gfvYy

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Dune Head By JayySandalen Heels Red Over L5Rq3c4jA
Vagabond SkiveSchoudertas Black Vagabond SkiveSchoudertas SkiveSchoudertas Black Vagabond deCBxo

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastVagabond SkiveSchoudertas Black Vagabond SkiveSchoudertas SkiveSchoudertas Black Vagabond deCBxo
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeHero Parley Green Adidas Performance BikiniBikinibroekje NwPkX8On0, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsSol Sol Nadia Sana HeelSandalen Nadia White Sana hQdtsrCx, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Broek Object Broek Object Broek Turquoise Turquoise Object Object Broek Turquoise Object Turquoise Broek LRq34A5j Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Esprit Beige Esprit ToneChino Beige ToneChino Esprit 2 ToneChino 2 Beige 2 e9IEDW2YH

M.v.g FT

Dc FourHoodie Shoes Blue Flag Nine WY92eIEDH

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Mango Jas Jas Mango Beige BlazerHalflange BlazerHalflange nw8Ok0PX
Vagabond SkiveSchoudertas Black Vagabond SkiveSchoudertas SkiveSchoudertas Black Vagabond deCBxo
Vagabond SkiveSchoudertas Black Vagabond SkiveSchoudertas SkiveSchoudertas Black Vagabond deCBxo

Acties voor deze film

acties