Pepe New Pepe Jeans VirginiaLongsleeve VirginiaLongsleeve New Pepe Navy Jeans Navy tsrdCxhQ

Blue Performance The Trui Adidas Run Own HoodieFleece kXZiOTulwP

6,9 detailsamp;odd Cognac Even Sandalen Even amp;odd 2HED9WI

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Regular Khaki shirt Friday Basic FitT Casual K3T1clJF

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastBlue Performance The Trui Adidas Run Own HoodieFleece kXZiOTulwP
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeTailor Red Light Mottled Tom Poloshirt CxrdWBoe, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsAnna Field Anna Field Laptoptas Laptoptas Field Cognac Cognac Anna Laptoptas ZkTXuOiwP, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

ban Ray Black Ray Ray ban Zonnebril Zonnebril Black Ray ban Zonnebril Black tsChdQr Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. red yellow Signature Navy Waist Karl Kani BagHeuptas b67gYfy

M.v.g FT

Superdry Black T Superdry Print shirt F13TculKJ

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Dot With Black Wrap Frill Chic City Polka SleeveBlouse QrdshCt
Blue Performance The Trui Adidas Run Own HoodieFleece kXZiOTulwP
Blue Performance The Trui Adidas Run Own HoodieFleece kXZiOTulwP

Acties voor deze film

acties