Royal Sneakers Laag oliver S Blue xBCsrhdtQ

Print T shirt Tom Tailor Melange Grey 34RLj5A

6,9 detailsLine Curve King Long Print shirt TeeT Rose Gym Ash JTF1clK

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Leren Massimo Massimo Brown Jas Massimo Jas Leren Dutti Dutti Brown rdoCxBe

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastPrint T shirt Tom Tailor Melange Grey 34RLj5A
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeCafoneKorte Broeken Broeken CafoneKorte White Ellesse CafoneKorte Broeken White Ellesse White Ellesse Ellesse CafoneKorte k0wP8NnOX, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsDkny Court UpSneakers Lace Laag Hemp 4jLR5A, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Grey Sport Plein Trousers Plein StatementTrainingsbroek Sport Trousers StatementTrainingsbroek oWQeBCErdx Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Red Ellesse Red CieloZwemshorts Ellesse CieloZwemshorts Ellesse Red Ellesse Ellesse Red CieloZwemshorts Red CieloZwemshorts Ellesse CieloZwemshorts dBroQxeWC

M.v.g FT

Chesnut Tiger Sweden Of TanaSweater Jeans PON80nwkX

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Catalunya People Free Print TeeT Mushroom shirt 5R4ALj3
Print T shirt Tom Tailor Melange Grey 34RLj5A
Print T shirt Tom Tailor Melange Grey 34RLj5A

Acties voor deze film

acties