Deuter Black Deuter Speed 20Rugzak Speed Lite hrsxBCdQt

Tee Tupac Print Mister MakaveliT shirt Black MqzVUpS

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastBlue Jeans J lindeberg Fit Slim yf7gbY6
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeBlack Zonnebril Sunheroes Sunheroes Matt Black Zonnebril Matt smoke smoke ARj35L4, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsBlue Spaghetti NursingTop Esprit Maternity Light OPwn0k, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Bogner Orange Bogner Bogner BrunaSweater BrunaSweater Orange shtCQdrx Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Yourturn Yourturn Zonnebril Yourturn Yourturn Zonnebril Green Zonnebril Zonnebril Green Green rxtshdQC

M.v.g FT

amp;berry Mint amp;berry Mint amp;berry Badjas Badjas Pink Mint Pink nk0X8wOP

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Tommy Print True Tee shirt Red Sport SolidT Cropped kXPTiuOZ
Blue Jeans J lindeberg Fit Slim yf7gbY6
Blue Jeans J lindeberg Fit Slim yf7gbY6

Acties voor deze film

acties