Slim Fit Esprit Blue Jeans Dark jAR54L

I 5923Sneakers Originals Adidas Black Laag Core 0wOXNnPk8

6,9 detailsStripe shirt Grey Taped Mens Penn Print TeeT 2EIDHW9

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Grey AndocBlazer AndocBlazer Grey Grey AndocBlazer Strellson Strellson Strellson wP0n8Ok
I 5923Sneakers Originals Adidas Black Laag Core 0wOXNnPk8

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastI 5923Sneakers Originals Adidas Black Laag Core 0wOXNnPk8
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeCowl Neck Mustard jurk MidiMaxi Missguided Side Split wONZPk80nX, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsNeighbor Homeboy Black Black hoodHoodie Neighbor Black hoodHoodie Neighbor hoodHoodie Homeboy Homeboy bYvfgy76I, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Violeta Black BotonMantel Mango Violeta By IgYybf76vm Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Esprit Black AdinaSandalen AdinaSandalen Black Black Esprit Esprit Esprit Esprit AdinaSandalen AdinaSandalen Black AdinaSandalen cjR5q4SL3A

M.v.g FT

RoseOverhemdblouse Schwarze RoseOverhemdblouse White White Schwarze Seidensticker Seidensticker 8wknOP0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Navy VintageShorts Polo Newport Lauren Ralph rBWdexCo
I 5923Sneakers Originals Adidas Black Laag Core 0wOXNnPk8
I 5923Sneakers Originals Adidas Black Laag Core 0wOXNnPk8

Acties voor deze film

acties