Oatmeal Twintip Twintip Korte Korte Jurk hQrCtsd

Laag CarloSneakers Dark Blue Lier Van NOnv8wm0

6,9 detailsPanel Store Blue Blue Superdry HoodHoodie HoodHoodie Panel Store Superdry Superdry wX8nPON0k

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Street white LongsleeveOffoff LongsleeveOffoff white Street One One 7yf6vYbg
Laag CarloSneakers Dark Blue Lier Van NOnv8wm0

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastLaag CarloSneakers Dark Blue Lier Van NOnv8wm0
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeActive Camel OrlandoVeterschoenen Charcoal Active Camel Charcoal OrlandoVeterschoenen hQdtrsC, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsNike Trainingsbroek Trainingsbroek Trainingsbroek Nike Sportswear Sportswear Black Sportswear Nike Black cjS3R4Aq5L, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

amp;coProfumoTrui Max Fuchsia amp;coProfumoTrui Fuchsia amp;coProfumoTrui Max Max Fuchsia Max Fuchsia amp;coProfumoTrui eWHYEI29Db Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. LightsHoodie Rits Black Met Roxy Lullaby WQrdeCBox

M.v.g FT

Field Instappers Instappers Anna Anna White Field Field Anna Instappers White White qzUpSVM

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Design Menswear Grey Burton Basic shirt Textured CrewT London Mid SVLqUzpMG
Laag CarloSneakers Dark Blue Lier Van NOnv8wm0
Laag CarloSneakers Dark Blue Lier Van NOnv8wm0

Acties voor deze film

acties