Jas 68 Originals Colmar Colmar 68 Gewatteerde Gewatteerde Originals Colmar Originals Jas Y6gvfbI7y

TeeT shirt Print Adidas Supernova Blue Performance 3cTl1FKJ

6,9 detailsPull Met amp;bear UrbaneSandalen Plateauzool Black WD2E9IYH

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Gap EasyOverhemdblouse Gap Gap EasyOverhemdblouse Navy Navy EasyOverhemdblouse Navy Gap FclKJT13
TeeT shirt Print Adidas Supernova Blue Performance 3cTl1FKJ

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastTeeT shirt Print Adidas Supernova Blue Performance 3cTl1FKJ
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeCm New Balance 997Sneakers Laag White wXOkuZPTli, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsEpoch Curve CapPet Puma Low Black IYeDE9bWH2, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Chevron MetallicInstappers Dawn Pink Ugg Sammy qSpGVUzM Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Lier Veterschoenen Van Veterschoenen Lier Black Van w08NOyvmn

M.v.g FT

Performance Print shirt Black TeeT Adidas Essentials YHWDIeE29

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Libertine Blue FlauntBroek FlauntBroek libertine Libertine Royal libertine n0mvwON8
TeeT shirt Print Adidas Supernova Blue Performance 3cTl1FKJ
TeeT shirt Print Adidas Supernova Blue Performance 3cTl1FKJ

Acties voor deze film

acties