Met Hoge Mango Nude Hak TuttiSandalen yOwNm8n0v

Tee T White shirt Mister Basic 8wPnOk0

6,9 detailsParka Blue Denim Junarose Parka Junarose Dark Dark Blue cL5q3Aj4R

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Hak Hoge Sandalen Pier Met One Gold QdhrCxst
Tee T White shirt Mister Basic 8wPnOk0

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastTee T White shirt Mister Basic 8wPnOk0
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeKlein Mini Flat Point CrossoverSchoudertas Calvin Black sCthQrdx, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsLaag White SuperstarSneakers Originals Metallic silver Black Adidas core 0OmnvN8w, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

For Print TeeT White Logo shirt Sven 54LqR3Aj Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Melange shirt ComfortT Cool Gravity Craft Basic L34qAjc5RS

M.v.g FT

amp;coDelegaDonsjas Max Max Green Khaki Khaki Green amp;coDelegaDonsjas nZwXON80Pk

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

AnikaTop AnikaTop Offwhite Wemoto Wemoto AnikaTop Black Black Wemoto Black Offwhite zVpUGqLSM
Tee T White shirt Mister Basic 8wPnOk0
Tee T White shirt Mister Basic 8wPnOk0

Acties voor deze film

acties