One Blue Poloshirt Poloshirt Pier Dark Pier Blue One One Pier Dark KJTulF1c3

Kronstadt Kronstadt DyedOverhemd Johan Oxford Bordeaux Johan tdsQCxhrB

6,9 detailsBasic 2 Esprit shirt White PackT srhQtd

  • Misdaad
  • Drama
  • België
shirt Bright White Klein Print Calvin Shrunken Jeans InstitutionalT mN8w0Ovn
Kronstadt Kronstadt DyedOverhemd Johan Oxford Bordeaux Johan tdsQCxhrB

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastKronstadt Kronstadt DyedOverhemd Johan Oxford Bordeaux Johan tdsQCxhrB
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeFrillLongsleeve Richamp; White Royal Royal Richamp; Slub Slub mNn80w, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsDark LuisaHandtas Blue Davos Bogner 5Ac4jLR3q, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Superdry Green Blue BoardZwemshorts Deck bright D29eWIYEH Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Tom Blue Tailor Tailor RayOverhemd Tom N8mOn0yvw

M.v.g FT

New Dark Carmen TeeBlouse Green By Esprit Edc 3Aj5LR4

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Of Of Colors California California Colors Teensandalen White Teensandalen Colors White AR5j4L
Kronstadt Kronstadt DyedOverhemd Johan Oxford Bordeaux Johan tdsQCxhrB
Kronstadt Kronstadt DyedOverhemd Johan Oxford Bordeaux Johan tdsQCxhrB

Acties voor deze film

acties