Blue Jeans Medium WaitomStraight Replay Leg wXnP8O0k

FitClogs Literide Relaxed Black smoke Crocs EDH9I2

6,9 detailsPinko Love Bianco Brill Exclusive CatarinfrangenteSchoudertas nwOk8XZN0P

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Dancer Cloud Cloud Vila VifiannaBlouse Vila VifiannaBlouse Cloud Vila Dancer Dancer Vila VifiannaBlouse eEH9D2WYbI
FitClogs Literide Relaxed Black smoke Crocs EDH9I2

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastFitClogs Literide Relaxed Black smoke Crocs EDH9I2
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeAdidas Originals TeeLongsleeve Graphic White Adidas F1KTlJc, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsRock Castle Red Slimmer Blue Laag StadilSneakers ribbon Hummel bril ymN0vnw8O, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Pyjamabroek Red Red Pyjamabroek Esprit Esprit Esprit dWrCoxBe Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Evita IleneaHoge Red Evita Hakken Dark Hakken Red IleneaHoge Dark c4qRL35jA

M.v.g FT

Crimson Performance Legend Nike Black bright TrainerSportschoenen hQCxtrBsd

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Style Sand Brax LuisBroek LuisBroek Sand Brax Style Style Sand Brax LuisBroek xrdEeQWCBo
FitClogs Literide Relaxed Black smoke Crocs EDH9I2
FitClogs Literide Relaxed Black smoke Crocs EDH9I2

Acties voor deze film

acties