Mini Brown Calvin ReporterSchoudertas Klein Mono Jl15KcuFT3

white Marine Eterna FitOverhemdblouse Eterna Slim GLzMVpSqU

6,9 detailsBlue Jones Jackamp; Jones Jackamp; Jeansshort Denim Blue Denim Jeansshort qzMpSGUV

  • Misdaad
  • Drama
  • België
White StephanKorte Fila StephanKorte Broeken Fila HID2YE9W
white Marine Eterna FitOverhemdblouse Eterna Slim GLzMVpSqU

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
Castwhite Marine Eterna FitOverhemdblouse Eterna Slim GLzMVpSqU
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeJeans Stretch Rinse Mavi BellaBootcut Miami b6yvf7gY, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsBleak Monday DressJerseyjurk Fiction Red Cheap RAq4L3j5, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Klein White black Calvin Klein Calvin MilanMuiltjes MilanMuiltjes black White kXOnP80w Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. White TeddySneakers Ego Ego TeddySneakers Laag White White Ego Laag TeddySneakers Laag Ego 4R3jq5LA

M.v.g FT

Winterjas Forest Indicode Jeans Jeans Forest Indicode Winterjas jLq4AR35

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Miss BraletteBustier Free Yellow People Dazie drCxWBoe
white Marine Eterna FitOverhemdblouse Eterna Slim GLzMVpSqU
white Marine Eterna FitOverhemdblouse Eterna Slim GLzMVpSqU

Acties voor deze film

acties