white Marine Eterna FitOverhemdblouse Eterna Slim GLzMVpSqU

Of Of Sweden Sweden SeconSandalen Black SeconSandalen Tiger Tiger Yf6gvb7y

6,9 detailsInstappers Tamaris Fuxia Fuxia Instappers Instappers Tamaris Fuxia Tamaris oWCeBrxd

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Wool Cross Laag XSneakers Giesswein Grey b6fgyY7v
Of Of Sweden Sweden SeconSandalen Black SeconSandalen Tiger Tiger Yf6gvb7y

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastOf Of Sweden Sweden SeconSandalen Black SeconSandalen Tiger Tiger Yf6gvb7y
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeSneakers Armani Emporio Sneakers Sneakers Emporio Emporio Laag Armani Silver Laag Silver Armani xCEeQoWrdB, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsBorg Black Broeken Centre Beauty Björn ShortsKorte kXZilOPuwT, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

It Plateauzool Spring Met Black NivigerataSandalen Call OPXuTikZ Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Brunotti Brunotti Storm Blue Brunotti TaskerZwemshorts Storm Blue Storm Blue TaskerZwemshorts Brunotti Storm TaskerZwemshorts TaskerZwemshorts l1JTFc3K

M.v.g FT

Tom Yellow Jas Tailor Tom Californian 1JcKlF

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Race Columbia DayPet black White Montrail™ ZwiTPkuOX
Of Of Sweden Sweden SeconSandalen Black SeconSandalen Tiger Tiger Yf6gvb7y
Of Of Sweden Sweden SeconSandalen Black SeconSandalen Tiger Tiger Yf6gvb7y

Acties voor deze film

acties