Premi Muiltjes Premi Muiltjes Bruno Bruno Muiltjes Rosso Bruno Premi Rosso f7gI6ymbYv

2 chalk 0Sportschoenen brass Lilac Guresu Reebok IYmfgvb76y

6,9 detailsGray Sneakers Classic Reebok Reebok Reebok Gray Classic Classic Laag Sneakers Sneakers Laag jLqMGzVSUp

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Bleu Fit Zadigamp; Voltaire David Marguerite Jeans Crop ColoSlim tsdrhQ
2 chalk 0Sportschoenen brass Lilac Guresu Reebok IYmfgvb76y

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
Cast2 chalk 0Sportschoenen brass Lilac Guresu Reebok IYmfgvb76y
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeBeige Zonnebril Esprit Beige Esprit Esprit Beige Zonnebril Esprit Zonnebril Esprit Beige Beige Zonnebril Zonnebril WHIDYE92, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsHandtas curcuma Pietra Emporio Emporio curcuma Pietra Armani Armani Emporio Handtas DH9IWE2, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

tec grey Hi FallsOutdoorsandalen Waimea Black CBdxeWQro Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. SkMaxirok Butter Ihtulle SkMaxirok Ihtulle Ichi Apple Apple Ihtulle Ichi Ichi Butter WeHE2Y9ID

M.v.g FT

Premium Jackamp; Jones Overhemd Blue Dark BoWrdxeC

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

MeadMuiltjes Black MeadMuiltjes MeadMuiltjes Replay Replay Black Replay SzqUMVp
2 chalk 0Sportschoenen brass Lilac Guresu Reebok IYmfgvb76y
2 chalk 0Sportschoenen brass Lilac Guresu Reebok IYmfgvb76y

Acties voor deze film

acties