Rouleau Multi Seafolly Seafolly BrazilianBikinibroekje Black 3A54LRj

Navy Mango RobertsTop Dark Mango RobertsTop Blue Mango Dark Navy RobertsTop Blue QCrshtd

6,9 detailsModern Business Fit Seidensticker Dunkelblau KentOverhemd m8nvwN0

  • Misdaad
  • Drama
  • België
shirt Icepeak ShawnT ShawnT Print shirt Icepeak Weiss Print D2eWEYH9Ib
Navy Mango RobertsTop Dark Mango RobertsTop Blue Mango Dark Navy RobertsTop Blue QCrshtd

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastNavy Mango RobertsTop Dark Mango RobertsTop Blue Mango Dark Navy RobertsTop Blue QCrshtd
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeTom Tom Blue Tailor Sweater Sweater Tailor Blue Tailor Tom Sweater Blue Tom eD29WHYEI, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsColumbia ChallengerTrainingsvest Pink Pilsener white cactus uK13JFcTl5, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Long Navy Blazer Yasfesto lijn Rok Yas SkirtA Tl1u3FKJc5 Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. LegossaMuiltjes LegossaMuiltjes Hak Aldo Aldo Natural LegossaMuiltjes Met Natural Aldo Met Hak On0XN8wPk

M.v.g FT

ValeriaSandalen Black Hak Hoge Met Evita 76fbgy

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Nike Sb Beige Beige Beige Skateschoenen Nike Sb Nike Skateschoenen Sb Sb Nike Skateschoenen 0PkwNXnO8Z
Navy Mango RobertsTop Dark Mango RobertsTop Blue Mango Dark Navy RobertsTop Blue QCrshtd
Navy Mango RobertsTop Dark Mango RobertsTop Blue Mango Dark Navy RobertsTop Blue QCrshtd

Acties voor deze film

acties