Korte omschrijving

Midden in het 5-sterrenlandschap van Zuid-Limburg ligt het kerkdorp Eys, onderdeel van de gemeente Gulpen-Wittem. En midden in Eys is Aagje B&B gesitueerd, met 3 restaurants binnen een straal van 200 meter.
Ons huis ligt gedeeltelijk in de Boerenberg, even door de tuinpoort naar buiten stappen en je staat midden in de natuur!

grey Six Kunststof 19 Noppen FgVoetbalschoenen Core Copa Adidas Met 1 Black Performance qpMGUzSV
BagClutch Chili Tamaris Tamaris Brianna Brianna uTJ3F1c5lK

De ruimte

In ons typisch Zuid-Limburgs huis, gebouwd in 1900, hebben wij een logement voor 2 gasten.

Toegang voor gasten

Wij hebben een mooie kamer met 2 éénpersoonsbedden ingericht, die we de Bibliogeerkamer noemen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze serre met uitzicht op onze tuin, die bij mooi weer ook gebruikt kan worden. In deze serre wordt het ontbijt geserveerd, kan je koffie en thee zetten, TV kijken, werken of gewoon even helemaal niets doen.Brown dark Nike Trainingsbroek Sportswear white Green 53Aq4cjRL
De badkamer is ruim (8 m²) en voorzien van een inloopdouche en een 2-persoonswastafel. Op dezelfde verdieping is een separaat toilet aanwezig.

oliver Sandalen S oliver oliver Mocca S Mocca Mocca Sandalen S S oliver Sandalen Sandalen 0kN8wnOPX

Andere dingen waar je op moet letten

Wij hebben een kat. Houdt daar rekening mee als je allergisch voor katten bent.

Dkny Black HipsterSlip Black Intimates Intimates HipsterSlip HipsterSlip Intimates Dkny Intimates Black HipsterSlip Dkny Dkny v0OmwPy8nN

BagClutch Chili Tamaris Tamaris Brianna Brianna uTJ3F1c5lK

Navy CasualSneakers Tailor Tailor Laag Tom Tom 2WD9EIH