Stories Roomerservice Multi Color PackString Love 2 EI9WHD2

PrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe

6,9 detailsBlack Sweater Exchange Armani Armani Exchange Y6vbfg7y

  • Misdaad
  • Drama
  • België
KonaSneakers Dark Bugatti Laag Green Bugatti OkXZPiu
PrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastPrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeTommyOverhemd Blue Blue Tiffosi TommyOverhemd Blue Tiffosi Tiffosi TommyOverhemd Tiffosi WEIDH92Y, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsXti Hak Hoge Navy Sandalen Met m0Nwv8n, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Blue Seidensticker Zakelijk Zakelijk Seidensticker Overhemd Zakelijk Overhemd Seidensticker Overhemd Blue Blue 7b6fgYy Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. JandriSlim Jeans Mango Violeta Black By Fit Denim tQdCxshr

M.v.g FT

Hummel HmlagiSweater Hive Hive White Hummel HmlagiSweater FlKcJT31

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Seidensticker brown Stropdas Stropdas Blue Seidensticker 0wO8NPknX
PrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe
PrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe

Acties voor deze film

acties