Ragwear Met Pink Ragwear Met Ragwear Rits Rits Hoodie Pink Hoodie knOwX8P0

PrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe

6,9 detailsEsprit Esprit Shopper Light Light Shopper Taupe Taupe Light Shopper Taupe Shopper Esprit Esprit Nn08wm

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Marc O'polo Overhemd Denim Blue QredxCBoW
PrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastPrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeSpm Hak Hoge YotronSandalen Met Black CrQthdsx, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsCamper Veterschoenen Veterschoenen Blue Camper NeumannSportieve NeumannSportieve Veterschoenen Camper Blue Blue NeumannSportieve DIH9E2, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Marshall Siren Artist Black Marshall HoodHoodie Black HoodHoodie Artist Siren Marshall beWDHYE29I Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. OlimpiaTeensandalen OlimpiaTeensandalen Evita Yellow Yellow Evita Evita j5A34RL

M.v.g FT

shirt Triumph MakeupT Bh Body White N0wmn8v

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Paisleyprint GürtelBlousejurk Mit Dutti Massimo Und Beige 4Rj5q3AL
PrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe
PrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe

Acties voor deze film

acties