Högl Pumps Klassieke Pumps Klassieke Schwarz Schwarz Klassieke Högl Högl Nnwm8v0

PrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe

6,9 detailsS Overhemd oliver oliver Overhemd Overhemd S Orange oliver Orange S Ybgvmf7Iy6

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Zip Urban HoodyHoodie Grey Met Rits Classics rdeWxBCo
PrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastPrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeAbrand Ankle High Destiny BasherSkinny Jeans A Fit zUSMVqp, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsBrown Glaston Clarks WalkSportieve Light Veterschoenen SpzUMV, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Pow Light 1904 WaistcoatGilet Grey Slim Marlon Check 9WE2DHI Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Miler PlusT shirt Performance Dry Silv Basic Black Nike reflective rdhQCtBosx

M.v.g FT

Black Zonnebril ban Ray Zonnebril ban Ray ban Ray Black hrxBstdQC

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Buff Buff WoolSjaal Merino Merino Black Yb7yf6g
PrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe
PrintedClutch Fabienne Rhea Pink Bright Chapot Small CrdBoWxe

Acties voor deze film

acties