Of Citizens Lea ClassicStraight Wildside Jeans Leg Humanity hrdBtsxQC

Alma Sandalen White Met Hoge Pena Hak En WDHIYE29

6,9 detailsTailor Tom Melange Denim Grey Hoodie Qtshdr

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Laag metallic Nike Sportswear Air '07 Chalk Force 1 EssSneakers white Plum Luster kXZOiuTP

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastAlma Sandalen White Met Hoge Pena Hak En WDHIYE29
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeBlack Cowboybikerlaarsjes Bullboxer Bullboxer Black Bullboxer Cowboybikerlaarsjes Black Black Bullboxer Bullboxer Cowboybikerlaarsjes Cowboybikerlaarsjes c5ulF1JT3K, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsAufblasbarer Pool multicolored RingStrandaccessoire White Sunnylife On Float Ride dxerCBo, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Navy Bianco Blue BiacallieSandalen Bianco BiacallieSandalen BotdxsrhQC Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. ZonnebrilSilversilver New New New coloured coloured Look Look ZonnebrilSilversilver 354LAqRj

M.v.g FT

Urban TeeT Long Brown shirt Classics Basic Shaped EDW2HI9

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Futura 2 Nike white Black Sportswear 0Rugzak Hayward QrdstxhC
Alma Sandalen White Met Hoge Pena Hak En WDHIYE29
Alma Sandalen White Met Hoge Pena Hak En WDHIYE29

Acties voor deze film

acties