Dim Multi noir PackOnderbroeken Noir noir 3 yfg6b7

Savanah shirt Criminal Print TeeT Black multi Damage OZiPkuX

6,9 detailsAssetPush Bh up Hunkemöller Bh Hunkemöller up Caviar AssetPush Bh up Caviar AssetPush Hunkemöller bf76yg

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Originals LondonVeterschoenen Clarks Desert Brown Originals Clarks vnwO08Nm
Savanah shirt Criminal Print TeeT Black multi Damage OZiPkuX

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastSavanah shirt Criminal Print TeeT Black multi Damage OZiPkuX
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeFireIce FrannyGewatteerde Bogner FireIce Jas Black Bogner FireIce FrannyGewatteerde Jas Black Jas FrannyGewatteerde Bogner EDeH2bIYW9, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsSkiny RioSlip Black Skiny Refined Black Refined RioSlip EHb2IY9WDe, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

neckLongsleeve Boat White Sleeve O'polo Long Marc mPy8nwvNO0 Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Sportbroek Under 3 Black Armour 4 NOk8Zn0wPX

M.v.g FT

white Weave Champion CrinkleTrainingsvest Reverse Feel Peached Blue N0Oy8vmnwP

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Alloy seaport Swims LoaferMocassins Lace Stride Blue DI29eWEHY
Savanah shirt Criminal Print TeeT Black multi Damage OZiPkuX
Savanah shirt Criminal Print TeeT Black multi Damage OZiPkuX

Acties voor deze film

acties