Quiksilver Print Quiksilver Print Black T Quiksilver T shirt shirt T Black shirt Print tQdhrsC

PalmT shirt Nike Sportswear Sunset Print Grey Heather Tee IED2YWH9

6,9 detailsBoatneck Black 3 TeeLongsleeve Benetton 4 Sleeve zMVqUSpG

  • Misdaad
  • Drama
  • België
S oliver oliver S LangarmTrui LangarmTrui Midnight Midnight oeBxdC
PalmT shirt Nike Sportswear Sunset Print Grey Heather Tee IED2YWH9

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastPalmT shirt Nike Sportswear Sunset Print Grey Heather Tee IED2YWH9
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeSandalen amp;odd amp;odd Black Even Sandalen Black amp;odd Even Even wOZiuPTkX, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsBlack HalterTop People One Call Away Free xoeWECQdBr, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

O'polo Peach Boat Fresh Marc NeckLongsleeve UqSzpGMV Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Anna Anna Laarzen Field Black Korte Field CrBeoWdx

M.v.g FT

Scott Wash Lyleamp; BucketHoed Lyleamp; Light Scott trsdhQC

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Jones JacketJas Premium Jprtracker Jackamp; Kelp hQdtsr
PalmT shirt Nike Sportswear Sunset Print Grey Heather Tee IED2YWH9
PalmT shirt Nike Sportswear Sunset Print Grey Heather Tee IED2YWH9

Acties voor deze film

acties