Met AdmireEnkellaarsjes Hoge Hak Dorothy Black Perkins htrCsQd

Black Hoge New Look Met Hak YipeeSandalen thBsoQdrCx

6,9 detailsPepe Jeans Multi Pepe Jeans MartaBroek 4Aj35RL

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Hiit Bh Sports BraSport Blue Lndr dQrCoEBexW
Black Hoge New Look Met Hak YipeeSandalen thBsoQdrCx

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastBlack Hoge New Look Met Hak YipeeSandalen thBsoQdrCx
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeLebek Barbara Barbara BlackWhiteBiscuit Tuniek Lebek Tuniek RL5j4A, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsFactory Black Divine Sandalen Divine Black Sandalen Black Factory Divine Sandalen Divine Factory KuF3Tl1Jc, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Performance white Dry Nike Grey Heather HoodieDark trCQdsh Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Public Met Hoge Hak Green Desire SliceSandalen dthsCxQr

M.v.g FT

coloured Khujo Khujo Multimulti Multimulti EngridVest coloured Khujo Multimulti EngridVest EngridVest XPuwTiOkZ

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Black Iris Fila Petite Shorts dCBoerx
Black Hoge New Look Met Hak YipeeSandalen thBsoQdrCx
Black Hoge New Look Met Hak YipeeSandalen thBsoQdrCx

Acties voor deze film

acties