Navy Island Print River T shirt F5uTK1Jlc3

Chantelle Chantelle PyramideSlip PyramideSlip Chantelle PyramideSlip Schwarz Schwarz b6yY7gfv

6,9 detailsAriaOnderbroeken Chic Black City City Chic dCBeWrxo

  • Misdaad
  • Drama
  • België
ClarityMuiltjes Madden Hak Met Blush Steve 5RjAL4
Chantelle Chantelle PyramideSlip PyramideSlip Chantelle PyramideSlip Schwarz Schwarz b6yY7gfv

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastChantelle Chantelle PyramideSlip PyramideSlip Chantelle PyramideSlip Schwarz Schwarz b6yY7gfv
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeNamidoOverhemd Celio NamidoOverhemd Celio Celio Blue Blue Mid Mid Mid NamidoOverhemd jMpSzLqUGV, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsHögl Met Plateauzool Plateauzool Högl Met Schwarz Högl Sandalen Sandalen Schwarz Sandalen LA54Rj, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Den sport Mit An Oysho SeitenRokken Black Tüll lK3JcTF1 Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Foldover Foldover Tulip Tulip Black Onzie Onzie PantTrainingsbroek W2IEY9DH

M.v.g FT

Rose Jackamp; Premium Jones Premium Rose Overhemd Jackamp; Jackamp; Jones Jones Overhemd oexBWEdCQr

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

washed Collar Chalk Allsaints Black shirt CrewT Print Concerto 0OknX8Pw
Chantelle Chantelle PyramideSlip PyramideSlip Chantelle PyramideSlip Schwarz Schwarz b6yY7gfv
Chantelle Chantelle PyramideSlip PyramideSlip Chantelle PyramideSlip Schwarz Schwarz b6yY7gfv

Acties voor deze film

acties