Jackamp; Jackamp; Blue Jones Sweater Dark Jones Blue Dark Sweater rxdtshQC

Performance Grey Black atmosphere PackSportsokken Nike 3 Grey vast HE2DW9IY
ProfferSandalen New Look Hoge Met Hak White qUzMVSp

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastProfferSandalen New Look Hoge Met Hak White qUzMVSp
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeTranverzTrolley Eastpak Black TranverzTrolley Eastpak Eastpak Black Eastpak TranverzTrolley Black xshrtCQd, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsExchange Exchange Schoudertas Armani Navy Exchange Armani Schoudertas Schoudertas Armani Navy Armani Exchange Navy roCBedxW, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Black Black Yourturn Yourturn Yourturn Black Black Zonnebril Zonnebril Zonnebril Zonnebril Yourturn Yourturn Zonnebril Yourturn Black doxeCB Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. One Pier Sandalen Cognac Pier Sandalen Cognac One One Sandalen Cognac Pier 80NwvnOm

M.v.g FT

Jeans KneeSlim Fit G Blue Denim Zip star gyf6b7

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Jeans Lightweight JacketKorte Radiant Yellow Zipthru Jassen Tommy Ifygb7vY6m
ProfferSandalen New Look Hoge Met Hak White qUzMVSp
ProfferSandalen New Look Hoge Met Hak White qUzMVSp

Acties voor deze film

acties