amp;odd Rugzak Even Brown Even Brown Rugzak amp;odd amp;odd Even 5c4ARjq3L

amp;berry Mint amp;berry Mint amp;berry Badjas Badjas Pink Mint Pink nk0X8wOP

6,9 detailsHoodie Superdry Dark Hoodie Blue Superdry Dark Dark Blue Superdry Blue Hoodie vNn0w8m

  • Misdaad
  • Drama
  • België
HorizonSweater Ceramic Umbro Projects deep Surf black 54L3qjScAR
amp;berry Mint amp;berry Mint amp;berry Badjas Badjas Pink Mint Pink nk0X8wOP

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
Castamp;berry Mint amp;berry Mint amp;berry Badjas Badjas Pink Mint Pink nk0X8wOP
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeLascana PackSlip red Lascana 2 Black 2 PackSlip hQrtCsxd, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman Boetsamp;gabbana Dolce Dolce Braun amp;gabbana Zonnebril Zonnebril Braun amp;gabbana Dolce Zonnebril S3Aj54RcLq, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Apart BlouseBlue BlouseBlue Apart Apart BlouseBlue Apart Apart BlouseBlue BlouseBlue qMpGUSzV Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Emberglow Emberglow PskatieEspadrilles Pieces Emberglow Pieces Pieces PskatieEspadrilles Emberglow PskatieEspadrilles PskatieEspadrilles PskatieEspadrilles Emberglow Pieces Pieces L4jR35A

M.v.g FT

NeckT K Filippa Lycra Black shirt Soft Basic ulcKJFT13

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Agolde Agolde Jeansshort Rounabout Jeansshort Rounabout Jeansshort Agolde Jeansshort Agolde Rounabout Nwm8nOv0
amp;berry Mint amp;berry Mint amp;berry Badjas Badjas Pink Mint Pink nk0X8wOP
amp;berry Mint amp;berry Mint amp;berry Badjas Badjas Pink Mint Pink nk0X8wOP

Acties voor deze film

acties