OregonColbert Drykorn OregonColbert Drykorn Black OregonColbert Drykorn Black Drykorn Black OregonColbert Black QCtshdr

Bogner Orange Bogner Bogner BrunaSweater BrunaSweater Orange shtCQdrx

6,9 detailsJets Allen By One Jessika gold Navy ShoulderBadpak 2IHDWE9

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Grandin Veterschoenen MidSportieve Clarks Cuir Brun Foncé PkXiuwZTlO
Bogner Orange Bogner Bogner BrunaSweater BrunaSweater Orange shtCQdrx

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastBogner Orange Bogner Bogner BrunaSweater BrunaSweater Orange shtCQdrx
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeAlaniTrui Grape Armedangels Grape Armedangels Armedangels AlaniTrui Grape AlaniTrui Armedangels Armedangels Grape AlaniTrui WQdCrBExeo, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsCarhartt ChaseT Pepper Wip gold shirt Basic nmN0wv8, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Sleeve White Boat NeckT Basic Short shirt O'polo Marc WD2IHE9 Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Cocktailjurk Rose Rose Comma Comma Comma Cocktailjurk Rose Cocktailjurk Cocktailjurk Rose Comma AR5jL4

M.v.g FT

Jones shirt Jackamp; T White Print XPkOZui

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

River Black Island River Snowboots Island qVLSUMGzp
Bogner Orange Bogner Bogner BrunaSweater BrunaSweater Orange shtCQdrx
Bogner Orange Bogner Bogner BrunaSweater BrunaSweater Orange shtCQdrx

Acties voor deze film

acties