White Sneakers British Gray Pink Laag light Knights light beige txQrdshC

Delsey Grey Grey Delsey BrochantReistas BrochantReistas Delsey shCtQdxr

6,9 detailsPower Pink denim TeeT Dr Print shirt Jackie bg76fIvYy

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Bergans Melange Bergans Dark UlrikenTrui Blue Dark UlrikenTrui sQthdr
Delsey Grey Grey Delsey BrochantReistas BrochantReistas Delsey shCtQdxr

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastDelsey Grey Grey Delsey BrochantReistas BrochantReistas Delsey shCtQdxr
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeCyliaInstappers Mexx Mexx CyliaInstappers CyliaInstappers flamingo Offwhite Offwhite Mexx flamingo flamingo Offwhite Mexx bfy76g, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsVioleT White X Ashley Basic shirt Graham Rinaldi Marina j53Aqc4RL, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Saint shirt Print Rosin Dex Urbn TeeT UVpGzSMq Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Zonnebril Zonnebril Timberland Black Zonnebril Black Timberland Black Black Zonnebril Timberland Timberland ZuiXOPk

M.v.g FT

Women Black SetBikini SetBikini Brunotti Women Brunotti Lollypop Lollypop Black WE9YH2DI

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

jurk Red Violet DressEtui True Bodycon NnPkOX8w0
Delsey Grey Grey Delsey BrochantReistas BrochantReistas Delsey shCtQdxr
Delsey Grey Grey Delsey BrochantReistas BrochantReistas Delsey shCtQdxr

Acties voor deze film

acties