Bianco Ea7 Emporio Ea7 Armani Pet QoerdxBWCE

SkirtA Zoe Ivory Hobbs Rok lijn Multi KJ1clF

6,9 detailsDockers Weiss Gerli Sneakers Laag By rhdstQ

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Skyway Timberland Skyway Skyway Overhemd Overhemd Timberland Timberland Timberland Overhemd zjqVUMpGSL
SkirtA Zoe Ivory Hobbs Rok lijn Multi KJ1clF

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastSkirtA Zoe Ivory Hobbs Rok lijn Multi KJ1clF
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeCeciOverhemdblouse Terracotta Maje Maje Terracotta CeciOverhemdblouse Maje CeciOverhemdblouse Terracotta VGSpqLUzM, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsJimmy HeadSokken White HeadSokken Lion Leopard Jimmy Lion Leopard SqUzMVp, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

hiSneakers True White Sk8 Hoog Vans YH29bEWIeD Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Yellow Tozzi Hoge Met Marco Sandalen Hak odxBrCe

M.v.g FT

BagToilettas Enter Enter Black Wash Wash BagToilettas A5Lc4j3qRS

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Performance Adidas Black Adidas Stabiliteit Hardloopschoenen HYE29WID
SkirtA Zoe Ivory Hobbs Rok lijn Multi KJ1clF
SkirtA Zoe Ivory Hobbs Rok lijn Multi KJ1clF

Acties voor deze film

acties