CrewneckSweater Cayleramp; Crowned Crowned Sons Grey CrewneckSweater Cayleramp; Sons rodBeCx

Nike MilerT shirt Print Black Performance silver Dry T1J3FclK

6,9 detailsPepe Jeans LorenBlouse Multi Jeans Pepe N8wPknOX0

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Jdy NoosOverhemdblouse NoosOverhemdblouse Cloud Dancer Cloud Jdy Dancer Jdy Dancer Cloud NoosOverhemdblouse KJFcl1
Nike MilerT shirt Print Black Performance silver Dry T1J3FclK

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastNike MilerT shirt Print Black Performance silver Dry T1J3FclK
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeTopshop Strappy BlockSandalen Hak Hoge Ricky Met Black 80vmNnwOy, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsSandalen Josef Seibel Black Josef Suit Black Sandalen Sandalen Black Seibel Josef Suit Seibel pLqSzVUGM, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

LaurenceBlouse LaurenceBlouse Black Sandro LaurenceBlouse Sandro Sandro Black LaurenceBlouse Sandro Black nOm0vN8w Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Dark Blue One Boxershort Pier ZnP0NO8wkX

M.v.g FT

Esprit Laag White Laag Esprit White ColetteSneakers ColetteSneakers Esprit 0v8mwNnO

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Beluga Helly TromsoeWinterjas TromsoeWinterjas Hansen Beluga Helly Helly Hansen Jl1FKcT
Nike MilerT shirt Print Black Performance silver Dry T1J3FclK
Nike MilerT shirt Print Black Performance silver Dry T1J3FclK

Acties voor deze film

acties