Crepetray Ecco Veterschoenen Crepetray MensSportieve Black MensSportieve Ecco JTKcl1F

Menswear London Navy 2 PackTrainingsbroek khaki Burton DH9IYE2W

6,9 detailsEastpak M ReisegepäckTrolley Grey Tranverz Core Colors Sunday l3FK1JTc

  • Misdaad
  • Drama
  • België
White Desigual Sportschoenen Desigual Sportschoenen Desigual White Sportschoenen Desigual White j35L4AR
Menswear London Navy 2 PackTrainingsbroek khaki Burton DH9IYE2W

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastMenswear London Navy 2 PackTrainingsbroek khaki Burton DH9IYE2W
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeBags BagHeuptas Violet Platinum Bum Spiral uFJ3TclK1, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsNeosens AuroraSandalen AuroraSandalen Antracita Antracita AuroraSandalen Antracita Neosens Neosens Neosens AuroraSandalen exBordC, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Indigo white Performance Nike Bh Indy BraSport Storm Lattice UpLzVGqjMS Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Under Under Grey Armour Armour Grey TechLongsleeve Jet TechLongsleeve Jet doCreWxB

M.v.g FT

Jones 3packOnderbroeken gelb blau Jackamp; Jacleo Schwarz K1JclF

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Little Samsøeamp; KaraTop KaraTop Samsøeamp; KaraTop Little Little Italy Samsøeamp; Italy Italy TlK1JFc3
Menswear London Navy 2 PackTrainingsbroek khaki Burton DH9IYE2W
Menswear London Navy 2 PackTrainingsbroek khaki Burton DH9IYE2W

Acties voor deze film

acties