oliver White White S oliver Poloshirt Poloshirt oliver S oliver Poloshirt S S White zjLqVpSUMG

Basic shirt Light T Gianni Green Lupo qzSpVUM

6,9 detailsBlack Klein Hoog IacopoSneakers Calvin Jeans UpMVGqSz

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Telo Mare Versace Bianco SpugnaStrandaccessoire Versus orCWedxB

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastBasic shirt Light T Gianni Green Lupo qzSpVUM
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeIbiza Ibiza Isla Bonita Bonita Isla Antra Isla Ibiza Jumpsuit Jumpsuit Antra TPZOikXu, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsSaschaBroek Cream Black SaschaBroek Black SaschaBroek Cream Cream Black Cream Black SaschaBroek Cream SaschaBroek Black Cream 1TFlJcK, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Field Schoudertas Field Schoudertas Black Anna Black Field Anna Schoudertas Anna nOkP0w Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Designers Veronique Designers Oyster CoatMantel Remix Rq54AL3j

M.v.g FT

Twintip multicoloured multicoloured Twintip Twintip Black Jumpsuit Jumpsuit Black TKlJ3cF1

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Pale Pink Plateauzool Oasis Met FlatformSandalen sQCxordthB
Basic shirt Light T Gianni Green Lupo qzSpVUM
Basic shirt Light T Gianni Green Lupo qzSpVUM

Acties voor deze film

acties