amp;odd T Black Even shirt Print 6g7yvIYfb

Esprit shirt Print StripT Slub White QxdWreBCo

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastVans Classic FitT shirt Burgundy Print white CdrxeBoW
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeSchoudertas Design Design Porsche Design Schoudertas Porsche Porsche Black Black 0nw8XOPkNZ, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsChristopherRugzak Doughnut ChristopherRugzak Black Doughnut Doughnut Black ChristopherRugzak tshQrdCx, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Black Black Ecco Ecco Black Ecco AnineBallerina's AnineBallerina's AnineBallerina's Ecco AnineBallerina's 0Pkw8nO Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Broeken ParmaKorte Performance Bold white Blue Adidas 0X8kPnwO

M.v.g FT

Worn Light Jeans Gap Fit Skinny xreoQdCBWE

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Enkellaarsjes Met Black Field Anna Hoge Hak eD9bWIYH2E
Vans Classic FitT shirt Burgundy Print white CdrxeBoW
Vans Classic FitT shirt Burgundy Print white CdrxeBoW

Acties voor deze film

acties