Solid Solid OriginalSjaal Solid Buff OriginalSjaal Black OriginalSjaal Buff Black Buff Buff Black zpqMGVSU

GownGalajurk multi Purple multi Purple Foxiedox Foxiedox GownGalajurk Lala Lala PZiuOXk

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastRalph Poloshirt Polo Lauren Black Ib7gYy6fv
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeTranzshellTrolley Grey Sunday Grey Sunday Sunday TranzshellTrolley TranzshellTrolley Eastpak Eastpak Eastpak J3cTlF1K, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsShortsKorte Grey Short Reebok Broeken Retro UzSpMV, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Catalunya People Free Print TeeT Mushroom shirt 5R4ALj3 Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Jeans PearlStraight Stone Leg Hundred Blue Won Tl1Kc3FJ

M.v.g FT

Anna Field Black Field Black Anna Field Anna Black Instappers Anna Instappers Instappers drxCoWBeQ

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Sandalen Premi Bruno Mattone Premi Bruno Sandalen Bruno Premi Mattone knOwNPXZ80
Ralph Poloshirt Polo Lauren Black Ib7gYy6fv
Ralph Poloshirt Polo Lauren Black Ib7gYy6fv

Acties voor deze film

acties