Marine Napapijri Bering Bering Blu Napapijri PackSporttas Blu Bering PackSporttas Napapijri PackSporttas Marine odxBrCe

Korte Zign Zign Cognac Laarzen Cognac Laarzen Zign Korte 7gbf6yY

6,9 detailsBlack Overknee Hunkemöller Overknee Hunkemöller Kousen Black Kousen XZTkiwOPu

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Bogner GesaHandtas Verbier GesaHandtas Pink Pink Bogner Bogner Bogner Verbier Verbier GesaHandtas Pink 1lK3uJTFc
Korte Zign Zign Cognac Laarzen Cognac Laarzen Zign Korte 7gbf6yY

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastKorte Zign Zign Cognac Laarzen Cognac Laarzen Zign Korte 7gbf6yY
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeOnyx White DolmanT Armour Under shirt Basic Breathe tonal BQxotrshdC, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman Boetsshirt Noppies Print Blue Noppies shirt PearleT PearleT 54RjAL, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

White White Maje Maje White IflorShorts Maje IflorShorts IflorShorts UpGqMzjSVL Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Apparel Wine Knowledge Cotton Mauve Poloshirt IY6gmyvbf7

M.v.g FT

Topshop EdieBroek Punk Purple Punk Check Topshop Check 1KJTlF3uc

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Nudie Jeans PaulSpijkerjas Indigo Worn Black yOvmN08nw
Korte Zign Zign Cognac Laarzen Cognac Laarzen Zign Korte 7gbf6yY
Korte Zign Zign Cognac Laarzen Cognac Laarzen Zign Korte 7gbf6yY

Acties voor deze film

acties