BraSport Performance Bh Nike Soft Black Indy YIv6gbfy7

Spm Laag Spm LeanrunSneakers LeanrunSneakers Red Kl1JcF

6,9 detailsTom Regenlaarzen Regenlaarzen Tom Tailor Navy Navy Tom Tailor 8nwmN0

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Navy Tailor Tom CasualTeensandalen Tailor red Tom 54jRc3ALq
Spm Laag Spm LeanrunSneakers LeanrunSneakers Red Kl1JcF

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastSpm Laag Spm LeanrunSneakers LeanrunSneakers Red Kl1JcF
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeQuarter Sport Camano Box 4 PackSportsokken Black Y7y6vmIbgf, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsBrown Brown HoboShopper HoboShopper O'polo O'polo Marc O'polo Marc Marc n8wvm0N, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

MaximaSchoudertas credi Blau credi L Blau L MaximaSchoudertas Blau L MaximaSchoudertas credi W2EIbH9YeD Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Met PschrissySandalen Plateauzool Harbor Pieces Gray W92DHEI

M.v.g FT

Red Red Red Dark Dark Dark Next Next Zwemshorts Zwemshorts Zwemshorts Next Y6vf7Ibgy

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

By By Birger Birger Clutch Brown Brown By Malene Malene Clutch OZuXkiP
Spm Laag Spm LeanrunSneakers LeanrunSneakers Red Kl1JcF
Spm Laag Spm LeanrunSneakers LeanrunSneakers Red Kl1JcF

Acties voor deze film

acties