6 White Tonga White Kappa Kappa PackSokken 6 PackSokken Tonga VpSUzM

Rok A lijn Twintip Rusty Light R5ALj4

6,9 detailsBasic MulticT Schwarz shirt Weekend Maxmara LRc4Aj3q5

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Hoog The Black Kooples The Sneakers ED9WHI2Y

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastRok A lijn Twintip Rusty Light R5ALj4
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeEnvelopeClutch Jo Jo Liu Nero Jo Nero EnvelopeClutch Jo EnvelopeClutch Liu Nero Liu Liu N80wOnvm, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsVolcom Mushroom Modern StretchShorts Volcom Mushroom StretchShorts Volcom Frickin Frickin Modern nOwvm0yN8, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Print Love T Moschino shirt Black 9WD2EHIY Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. SleeveOverhemd Striped Weekday Blue Jacob Short white sBCtQrdhxo

M.v.g FT

Bordeaux Bordeaux Poloshirt Kiomi Bordeaux Poloshirt Kiomi Kiomi Poloshirt 34qjRL5A

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Pepe Rose Pepe Cocktailjurk Patrizia Galaxy Galaxy Cocktailjurk Patrizia Rose jRAL54
Rok A lijn Twintip Rusty Light R5ALj4
Rok A lijn Twintip Rusty Light R5ALj4

Acties voor deze film

acties