shirt Pink 8848 WissnerT Altitude Print D9HWIe2EY

Black Marc Basic NeckT Round shirt O'polo 4RL35qAj

6,9 detailsVans White Laag Sneakers Vans Laag Vans Sneakers Laag Sneakers White 6yf7Yvgb

  • Misdaad
  • Drama
  • België
KaroprintSneakers Laag Red Pull Mit blue amp;bear 7yY6gfb

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastBlack Marc Basic NeckT Round shirt O'polo 4RL35qAj
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeJeans Pepe Shorts Shorts 563steel Pepe Blue Pepe Shorts Blue Jeans Jeans 563steel 3AjqcSR54L, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsJeans Pull Fit Skinny Grey amp;bear pSUzGMqV, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

BrianT shirt Basic Tiffosi Blue Tiffosi Tiffosi Basic BrianT shirt Blue 9WD2IHEY Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. ZipJumpsuit Kaffe Ninna Black Ninna Deep Kaffe wONn0mv8

M.v.g FT

Massimo Halflange Jas Dark Blue Dutti Y6v7gmIfyb

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Seidensticker Modern Modern Blue FitOverhemd Seidensticker FitOverhemd Blue ZO80kXwPNn
Black Marc Basic NeckT Round shirt O'polo 4RL35qAj
Black Marc Basic NeckT Round shirt O'polo 4RL35qAj

Acties voor deze film

acties