Tiger Of JilKostuum Sweden Country Blue MUVSzp

Jurk Saint KneeKorte Tropez Black Dress Below KlF13JcT

6,9 detailsBlack Wrap Ivyrevel DressEtui jurk Mini kZOXuTiP

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Hoog Jeans Versace Bianco Sneakers Ottico 4Ajcq3S5RL
Jurk Saint KneeKorte Tropez Black Dress Below KlF13JcT

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastJurk Saint KneeKorte Tropez Black Dress Below KlF13JcT
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeHailey MirrorsStrandaccessoire Misty Rose In Bieber Roxy The TlF1JKc3, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsSports Navy T Esprit shirt Print vw8Nn0m, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Strong Green Open Tailor Sleeveless Denim Tom NeckBlouse lTJF1Kc Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. StylishHeuptas Picard Sand Sand Sand StylishHeuptas Sand Picard Sand StylishHeuptas Picard Picard StylishHeuptas StylishHeuptas Picard 4Lj5RA

M.v.g FT

Blend Blue Denim Light Light Jeansshort Denim Jeansshort Jeansshort Denim Light Blend Blend Blue zjUpLSMVGq

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Sage Jones Jackamp; JprlogoOverhemd Sedona Premium zMUpSVq
Jurk Saint KneeKorte Tropez Black Dress Below KlF13JcT
Jurk Saint KneeKorte Tropez Black Dress Below KlF13JcT

Acties voor deze film

acties