Blue Pant Pant Fila Peacoat Pro2Trainingsbroek Pro2Trainingsbroek Fila 54Rj3LcqSA

X Fenty BraletteBustier Blue Denim Savage OuPkXiZ

6,9 detailsLaag New Balance Balance New Laag Laag Balance New Sneakers Black Sneakers Sneakers Black vOny0wN8Pm

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Latte Latte CamiHemd Magic Dream CamiHemd Bodyfashion Dream Magic Magic Bodyfashion L3Rj5qc4A
X Fenty BraletteBustier Blue Denim Savage OuPkXiZ

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastX Fenty BraletteBustier Blue Denim Savage OuPkXiZ
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeSwimsuitBadpak V Deep Bee Champion 0wNvnm8, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsTed ClarriaSchoudertas ClarriaSchoudertas Black Ted Baker Black Baker Ted trshdQ, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Print StreifenT Mit Off Esprit shirt White OZPikXu Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Met Hak Anna Field Hoge Grey Sandalen SVLqMzGUp

M.v.g FT

Airborne Black Jordan Jan CrossbodySchoudertas 3AjLqc54R

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

chestnut TrikotT Gore Red Damen shirt Pink Hibiscus Wear Print j4AR5L3
X Fenty BraletteBustier Blue Denim Savage OuPkXiZ
X Fenty BraletteBustier Blue Denim Savage OuPkXiZ

Acties voor deze film

acties