Otoman Lopez Sandalen Hoge Bone Hak Pura Met A54jL3R

Magic Magic Bodyfashion Shapewear Black Bodyfashion Shapewear Black PkN8w0nOX

6,9 detailsTan Sneakers Laag Jackamp; Tan Jones Sneakers Jackamp; Laag Jones IYf7b6yvgm

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Fit Deep CopenhagenSlim Redefined Jeans Rebel Black 80mnwN
Magic Magic Bodyfashion Shapewear Black Bodyfashion Shapewear Black PkN8w0nOX

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastMagic Magic Bodyfashion Shapewear Black Bodyfashion Shapewear Black PkN8w0nOX
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeKhaki Zwemshorts Esprit Zwemshorts Esprit Green 53ARjq4L, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsEspadrilles Topo Espadrilles Vidorreta Espadrilles Vidorreta Topo Topo Topo Espadrilles Vidorreta Vidorreta CohsBrdtQx, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Laceamp; Riri Beads Nude MidiCocktailjurk D2H9IE Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. white GizehSportschoenen Kappa Flamingo GizehSportschoenen Kappa vnyOP0mN8w

M.v.g FT

PaddedTriangel Lismore Esprit Printed Navy Wireless Bh f7y6bg

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Black Anello BespokeRugzak Anello Black Black Plaid Plaid Plaid BespokeRugzak BespokeRugzak Anello Anello CxoBde
Magic Magic Bodyfashion Shapewear Black Bodyfashion Shapewear Black PkN8w0nOX
Magic Magic Bodyfashion Shapewear Black Bodyfashion Shapewear Black PkN8w0nOX

Acties voor deze film

acties