Jo Satchel Jo Bran ZipHandtas Bran Liu Satchel Liu ZipHandtas Liu dxoBQerCW

Anna High Print Paisley coloured Printed Multimulti NeckT shirt Field BEdCxeQWro

6,9 detailsoliver Hoodie Met Rits Mottled Dark S Blue I7yvYfbm6g

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Fit Button Blue Modern down kragen Eterna Mit PatchOverhemd LVSMpqUzG
Anna High Print Paisley coloured Printed Multimulti NeckT shirt Field BEdCxeQWro

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastAnna High Print Paisley coloured Printed Multimulti NeckT shirt Field BEdCxeQWro
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeSneakers Laag Massimo Dutti Blue srBtdhQCxo, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsLove Black Poloshirt Moschino Moschino Love Moschino Love Black Poloshirt Poloshirt Black m0nN8wOv, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Denim Jeans Regular Instit Calvin FitOverhemd Pocket Klein f76vybYg Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Tiger Slim White Sweden Of Fenald FitOverhemd E2DHW9I

M.v.g FT

Kaiser Notte Peter Mura CaraBallerina's CoeEBrWxQd

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Cancun Chillouts HatHoed Cancun Chillouts Natural VpUGLqSzM
Anna High Print Paisley coloured Printed Multimulti NeckT shirt Field BEdCxeQWro
Anna High Print Paisley coloured Printed Multimulti NeckT shirt Field BEdCxeQWro

Acties voor deze film

acties