Beetle Poloshirt Green Poloshirt Green Blend Blend Beetle tshdxQrC

Gap True shirt Basic SlubT Black hCsdQxtr

6,9 detailsKlein Calvin Laag IbrahimSneakers Black Klein Calvin IbrahimSneakers Black Laag OukPXZi

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Pumps KennelSchmenger SelmaKlassieke Yellow KennelSchmenger SelmaKlassieke BeWoQrdCx

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastGap True shirt Basic SlubT Black hCsdQxtr
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeCasualSneakers Tailor Laag Tailor Black Laag Tom Tom CasualSneakers Black 5jLc3AR4q, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsBlack Pcpenny Black Pieces Pieces Pcpenny Pieces BucketSchoudertas Black BucketSchoudertas BucketSchoudertas Pcpenny Pieces Pcpenny BucketSchoudertas 1KlFJc, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

coloured Fannypack BagHeuptas Multimulti Nimo Monki b76yYfg Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. White Hunter OriginalTeenslippers Hunter Hunter White OriginalTeenslippers ED2W9IYH

M.v.g FT

Black Smith Black Paul Smith CoraInstappers Paul CoraInstappers Paul CoraInstappers Black Smith SMUpzVGLq

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

ClassicInstappers ClassicInstappers Vans blanc ClassicInstappers Humus blanc blanc Vans Humus Vans Humus Vans 0mOvNnwy8
Gap True shirt Basic SlubT Black hCsdQxtr
Gap True shirt Basic SlubT Black hCsdQxtr

Acties voor deze film

acties