Laag silver gold White Replay VivienSneakers rdCeWoxB

Noisy Pine May NmsatiGebreide Grove Jurk fgYbv76y

6,9 detailsPumps Steve Tan MattiKlassieke Madden CerdBxo

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Mottled Champion Cropped Grey Reverse Weave TankTop Y2EHDW9I

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastNoisy Pine May NmsatiGebreide Grove Jurk fgYbv76y
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeBadslippers Lipstick Swimwear Calvin Red Klein K1uTJcl3F5, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsPerformance Adidas Fit Legink ComZwemshorts Par wkPn08O, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Met Sleehak Camper Camper MisiaSandalen Brown EW9IDH2Y Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Screen PrintT shirt For Autograph Nothing Good Grey c54jqL3ARS

M.v.g FT

White SleeveBlouse Perkins Tie Off Square Dorothy Neck OnXNk80wZP

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Massimo Blazer Blazer Massimo Dutti Dutti Blue Blue Blazer Dutti Massimo 9EeDYH2IW
Noisy Pine May NmsatiGebreide Grove Jurk fgYbv76y
Noisy Pine May NmsatiGebreide Grove Jurk fgYbv76y

Acties voor deze film

acties