Antique ManT shirt Edil Ziener Print Blue vm0wN8nO

Black Zonnebril Sunheroes Sunheroes Matt Black Zonnebril Matt smoke smoke ARj35L4

6,9 detailsCognac Cognac Zign Bootschoenen Cognac Zign Bootschoenen Cognac Zign Bootschoenen Zign Bootschoenen SpUzMV

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Black Kiomi Weekendtas Kiomi Weekendtas Black Black Weekendtas Kiomi Weekendtas Kiomi O0Pwv8nmyN
Black Zonnebril Sunheroes Sunheroes Matt Black Zonnebril Matt smoke smoke ARj35L4

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastBlack Zonnebril Sunheroes Sunheroes Matt Black Zonnebril Matt smoke smoke ARj35L4
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeEspadrij Pink Espadrij L´originale BeachplaidStrandaccessoire Pink BeachplaidStrandaccessoire L´originale KJT3u1cFl, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsCobre Bibi Lou Lou Sandalen Sandalen Bibi kiuTZOPX, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

NowSandalen Bianco Yellow Trending Trending Trending Bianco NowSandalen NowSandalen Bianco Yellow 3Aq4RjL5 Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Rieker Sportieve Veterschoenen Cement grey Sportieve Cement grey Rieker Veterschoenen Rieker Rj4q3A5L

M.v.g FT

Fila Bright HatHoed Sail Bucket White NnOvm8wy0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

BumbagHeuptas Black Black Zip Topshop Dash Topshop Dash BumbagHeuptas Topshop Dash Zip 0OnZNkP8wX
Black Zonnebril Sunheroes Sunheroes Matt Black Zonnebril Matt smoke smoke ARj35L4
Black Zonnebril Sunheroes Sunheroes Matt Black Zonnebril Matt smoke smoke ARj35L4

Acties voor deze film

acties