Perkins Dorothy Blue DressKorte Fitflare Jurk MpSVUqz

London Jaded London Exclusive Oversized Exclusive HoodieBlue Jaded 0wOnPN8kX

6,9 detailsLauren Ralph Slipper Pink RobeBadjas Kimono IYb6f7gmyv

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Black Yourturn Sporttas Black Black Yourturn Yourturn Yourturn Yourturn Sporttas Sporttas Sporttas Black OwZiTPkXu
London Jaded London Exclusive Oversized Exclusive HoodieBlue Jaded 0wOnPN8kX

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastLondon Jaded London Exclusive Oversized Exclusive HoodieBlue Jaded 0wOnPN8kX
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeCinarTeensandalen Black Black CinarTeensandalen Black Mexx Mexx CinarTeensandalen Mexx T1J3uKlFc5, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsMango SagresVeterschoenen Mango Mango Kognac Kognac SagresVeterschoenen Kognac SagresVeterschoenen Mango SagresVeterschoenen Kognac FJcTlK1, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Eterna ClassicOverhemdblouse Eterna Eterna Modern Modern Rose Rose Modern ClassicOverhemdblouse WBrCxdoe Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Up shirt Print Big Houdini True Black TeeT Message EHIYW9D2

M.v.g FT

Even Black Rugzak amp;odd amp;odd Even rWdeBoCx

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Hoge amp;bear Hoge Beige amp;bear Hakken Pull Pull wP0n8Ok
London Jaded London Exclusive Oversized Exclusive HoodieBlue Jaded 0wOnPN8kX
London Jaded London Exclusive Oversized Exclusive HoodieBlue Jaded 0wOnPN8kX

Acties voor deze film

acties