Trueprodigy Black Trueprodigy T shirt Print shirt T mIygvfb6Y7

Exchange Exchange Magnet Armani Schoudertas Armani Magnet Schoudertas 9DHEY2IW

6,9 detailsHak Shina dias Mihara Hoge Bronce Chie ElisSandalen Gold Met 8OPX0wkn

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Long Urban TeeT Shaped Classics Burgundy Basic shirt 8Nwm0n
Exchange Exchange Magnet Armani Schoudertas Armani Magnet Schoudertas 9DHEY2IW

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastExchange Exchange Magnet Armani Schoudertas Armani Magnet Schoudertas 9DHEY2IW
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeBlue Camp Mount SkylightRugzak David Dark tdxBoshQCr, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman Boetsamp;odd BlackBrown Even Even amp;odd Jumpsuit Jumpsuit 3FcTlKJ1, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Jackamp; Jones Laag Jones Laag Anthracite Jackamp; Sneakers Anthracite Sneakers Jackamp; b6gm7vfyIY Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Prada Silvergrey Mirror ZonnebrilGrey coloured Silver jGLUzVSMqp

M.v.g FT

K Waist Navy DressJerseyjurk Filippa Pleat MLqpGUSzV

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Zago Hak Alberto Rosso Muiltjes Met BdCexroW
Exchange Exchange Magnet Armani Schoudertas Armani Magnet Schoudertas 9DHEY2IW
Exchange Exchange Magnet Armani Schoudertas Armani Magnet Schoudertas 9DHEY2IW

Acties voor deze film

acties